Агро калкулатор

Агро калкулатор пшеница. Агро калкулатор рапица. Агро калкулатор царевица. Агро калкулатор слънчоглед.

Сменете химикалката и тефтера с онлайн калкулатор!

При отглеждането на различни култури, планирането е от изключителна важност. Създавайки Реколта.бг бихме желали да направим първата стъпка в дигитализиране на земеделието заедно с вас.

Вие познавате най-добре своите полета, рисковете, които крият, но и потенциала им и сигурно Ви се е случвало да се почувствате „изгубени“ в сметки, сред множеството дейности, които трябва да организирате и планирате.  Именно затова разработихме лесна и удобна система, с която безплатно да изчислявате и запазвате информацията за полетата си дори от телефона.

Това са интерактивни калкулатори, които могат да помогнат с многобройните изчисления, свързани с отглеждането на различните култури и планирането на приходи и разходи. Прецизното изчисляване на възможните вложения, добив и печалба ще Ви помогне да планирате по-добре, без да се налага да правите целия план наново, когато искате да промените нещо някоя от стъпките.

печалба от земеделиеВисоките добиви имат най-пряко влияние върху рентабилността на стопанствата, но доброто планиране и прецизното изчисляване на разходите може също да изиграе ключова роля. Вниманието към детайлите при извършването на всички операции и прецизния им подбор са от жизненоважно значение за поддържане на рентабилността на растениевъдството. Всички материални разходи трябва да бъдат оптимизирани, за да получите добра възвръщаемост на инвестициите.

Калкулаторите са разработени за 4-те основни култури (пшеница, царевица, слънчоглед и рапица) и дават възможност за въвеждане на предвидените разходи, очакванията за добив и съответно приходи и достигат до вариантите за възможна печалба. Използвайте калкулаторите, колкото пъти искате абсолютно безплатно, за да стигнете до желаното планиране по култури.

Ако искате да печелите повече, да проследявате по-лесно разходите си и рентабилността на полето, Реколта.бг е точно за Вас.

Захвърлете химикалката и тефтера и запазете в “pdf’ формат плана, който сами сте подготвили, за да ви е под ръка всеки път, когато ви потрябва. Лесно, бързо и удобно дори от телефона.